MEDIA

Vulpița și Viorel revin la TV? Soții Stegaru au fugit din Blăgești

Vulpița și Viorel au fugit de acasă. Soții Stegaru vor să redevină vedete și se întorc în București.

După ce au părăsit Capitala de câteva luni și s-au întors la viața normală din Blăgești, Viorel și Veronica Stegaru au fugit din satul natal și își doresc să redevină vedete.

Veronica și Viorel au reușit să intre în atenția publicului prin participarea la emisiunea „Acces Direct”. Cele două personaje și-au expus viața personală pe micile ecrane cu povestea care a căpătat numeroase turnuri în cadrul emisiunii. Cei doi soți au avut parte în cele opt luni în care au stat în Capitală de întâmplări care le-au dat schimbat complet viața.

Vulpița și Viorel vor să revină la TV

Deși Mirela Vaida a anunțat în urmă cu câteva luni că telenovela Vulpița-Viorel s-a încheiat, cei doi soți nu se dau bătuți vor să revină la faima din Capitală. Deși este însărcinată cu al doilea copil, Vulpița nu a ezitat și a fugit împreună cu soțul ei spre Capitală.

Anunțul întoarcerii pe micile ecrane a fost făcut de Viorel pe pagina sa de socializare. Acesta a confirmat faptul că au fugit de acasă. Telespectatorii îi vor putea urmări din noi pe cei doi soți de luni  la Acces Direct. ”Da dragi noștri. Este adevărat că am plecat de acasă. Ne vedem luni la Acces Direct”, a scris Viorel pe contul personal de Instagram.

Vulpița a povestit că a făcut acest lucru pentru a avea parte de liniște. Soții Stegaru s-au distrat de minune în timpul pe care l-au petrecut în Capitală. Cei doi soți s-au bucurat de atența fanilor și  a telespectatorilor. Mai mult, cei doi s-au lansat și în muzică.

Vulpița s-a fotografiat în casa de la Blăgești iar imaginea a fost urcată pe rețelele de socializare. Evident, fanii au luat-o imediat la întrebări și au întrebat-o daca ea și Viorel vor avea fetiță sau băiat.

Face ce face Vulpița și tot este prezentă în mediul online. Se pare că îi place gustul celebrității și de aceea tine legătura în permanență cu fanii ei.

De când Veronica Vulpița a anunțat că este însărcinată, vedeta emisiunii Acces Direct radiază de fericire. Veronica și Viorel Stegaru au făcut anunțul pe contul ei de Instagram, confirmând că tânărul cuplu așteaptă venirea pe lume a unui bebeluș.

Acum că se pregătește să fie mamă pentru a doua oara, Vulpiță s-a fotografiat zâmbind și radiind de fericire într-o ținută sport, lejeră.

Cei 210 mii de urmăritori ai săi de pe Instagram au asaltat-o cu întrebări, fiind curioși dacă ea și Viorel vor avea o fetiță sau un băiețel. Vulpița nu a dezvăluit mai multe informații, lăsându-i pe fani să ardă de nerăbdare.

Ce s-a văzut într-o fotografie postată pe Instagram
Chiar daca a dispărut de ceva vreme din peisajul monden, Vulpița continuă să stârnească numeroase controverse. După ce a postat o fotografie pe contul său de Instagram, Veronica Stegaru a fost aspru criticată de urmăritorii săi din social media.

Vulpița de la Acces Direct s-a făcut de râs pe Instagram. Cel puțin…asta susțin urmăritorii ei. După ce a postat o fotografie pe rețeaua de socializare, fosta „vedetă” de la Antena 1 a fost aspru criticată pentru faptul că nu s-a spălat pe dinți, întrucât dantura soției lui Viorel nu se afla în cea mai bună formă.