REȚETE

Biscuiți rapizi la tigaie – Rețetă din 160 g zahăr, 600 g făină, 6 linguri smântână, 6 linguri de ulei, 2 gălbenușuri și puțin praf de copt

Biscuiți rapizi la tigaie – Rețetă simplă și delicioasă – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 160 g zahăr
  • 6 linguri smântână
  • 2 gălbenușuri
  • 6 linguri ulei
  • 600 g făină
  • 2 lingurițe praf de copt

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem smântâna. Adăugăm zahărul și gălbenușurile. Amestecăm bine până la omogenizare.

2. Treptat, adăugăm făina și praful de copt. Amestecăm bine, adăugăm uleiul și frământăm până obținem un aluat moale și elastic.

3. Întindem aluatul și formăm o ruladă. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem bucățele mici de aluat. Cu un ciocănel de bucătărie, formăm bicuiții.

4. Așezăm biscuiții într-o tigaie încinsă cu ulei. Coacem la foc mic, pe ambele părți, până se rumenesc frumos. (aproximativ 4 minute)

Să îi savurați cu poftă! Poftă bună!