REȚETE

Remediu pentru ulcer la stomac cu cartofi si miere

Se curata 3 cartofi, de marime medie si se paseaza cu robotul de bucatarie, apoi se adauga o lingura de miere de albine. Se consuma acest amestec de 3-4 ori pe zi, inainte de masa, timp de 30 de zile

In cazul ca nu aveti acest aparat, folositi razatoarea. Se iau 2-3 cartofi mari , se curata si se spala. Se rad pe razatoarea cea mica si se adauga o ceasca de apa. Se amesteca, se lasa 5 minute, se mai amesteca sise stoarece zeama printr-un tifon sau o strecuratoare de plastic. Se storc bine cartofii, care apoi se arunca. Zeama obtinuta se lasa aproximativ 15 minute, intr-o vas, sa se decanteze (amidonul se decanteaza pe fundul vasului). Se scurge cu grija apa. In vas va ramane o cantitate de aproximativ doua lingurite de amidon. Se adauga peste 2-3 liguri de apa curata, se amesteca si se bea lichidul obtinut.Dupa ingerarea lichidului, va intindeti pe pat si stati 5 minute cu fata in sus, 5 minute pe partea dreapta, 5 minute pe partea stanga. Astfel, amidonul paseaza interiorul stomacului. Cartofii sunt bogati in vitamina C , care este importanta in cicatrizarea ranilor si ajuta la neutralizarea acida.

Pentru tratamentul gastritei și ulcerului, cititorii noștri au folosit cu succes monahul ceai. Văzând popularitatea acestui instrument, am decis să-i oferim atenție.
Citiți mai multe aici…

Cartofii sunt un produs important, fără de care slavii nu reprezintă mesele lor. Pe lângă gust, acest produs are, de asemenea, proprietăți valoroase și valoroase. Proprietățile sale de vindecare au fost remarcate de mult timp și sunt utilizate pe scară largă în medicina tradițională. Există un număr mare de rețete care contribuie la tratamentul multor boli. Sucul de cartofi cu ulcer gastric este capabil să vindece leziuni ulcerative punct, precum și să îmbunătățească digestia și producția de suc gastric, fără a provoca efecte secundare.

Caracteristicile cartofilor
Sucul de cartofi, ca și alte sucuri de legume, cum ar fi morcovul, sfeclă roșie sau sucul de țelină, are multe proprietăți benefice care sunt utilizate pe scară largă în medicina tradițională. Cu condiția ca acest produs să fie pregătit corespunzător, acesta are o mare cantitate de proprietăți utile.

Sucul de cartofi tratează ulcerele gastrice și duodenale, deoarece acestea pot elimina excesul de aciditate, pot ameliora arsurile din stomac și, de asemenea, pot neutraliza primele semne de gastrită și simptome dispeptice.

Toate acestea se datorează următoarelor proprietăți benefice ale cartofului:

tratamentul ulcerului peptic al ulcerului duodenal
Produsul are efecte pronunțate, antibacteriene și antiinflamatoare, deci este utilizat pe scară largă în gastrită, atât acută cât și cronică. Prin urmare, concluzia că el este capabil nu numai să trateze un ulcer, ci și să fie o bună prevenire.
Sucul de cartof are, de asemenea, proprietăți stimulative pentru a îmbunătăți funcționarea tractului gastrointestinal, în plus, are un efect coleretic, care ajută la normalizarea tensiunii arteriale, îmbunătățește absorbția alimentelor grase și acizilor grași.
De asemenea, sucul poate îngloba pereții stomacului, ceea ce face posibilă eliminarea durerii cauzate de aciditatea ridicată, precum și eliminarea simptomelor arsurilor la stomac.
Vitaminele conținute în acest produs, și anume, A, B PP și acidul ascorbic au, de asemenea, un efect pozitiv asupra metabolismului, precum și îmbunătățirea rezistenței organismului la bolile bacteriene și virale.
Din aceasta rezultă că sucul de cartof este un fel de “farmacie” de legume care are o mare cantitate de efecte pozitive, cu o cantitate minimă de efecte invazive.

Reguli de gătit și de utilizare
Ca orice alt medicament, cartofii au, de asemenea, un efect pozitiv, cu condiția ca acestea să fie pregătite și consumate corespunzător.

Este de remarcat faptul că sucul de cartofi trebuie să fie băut din iulie până în februarie – acest lucru se datorează faptului că, în timpul depozitării primăvară și de iarnă a cartofilor, solanina se acumulează în el, ceea ce devine în cele din urmă o substanță toxică pentru oameni.

Când solanina intră în organism – are un efect patologic și provoacă un număr imens de specii. În plus, există și alte reguli care indică modul de administrare și colectare a acestui produs pentru ulcerele de stomac:

Prin urmare, trebuie să luați numai proaspete stoarse. Chiar și sucul depozitat în frigider nu este recomandat ca substanță terapeutică. Pentru ao pregăti, puteți folosi un storcator. Dacă nu există niciun fel de storcător, tuberculii de cartofi trebuie să fie rași pe o grăunțătoare fină, mai mult strâns prin mai multe straturi de tifon.
Înainte de a utiliza produsul direct în interior, acesta trebuie agitat.
Punctul important este că într-un cartof proaspăt stropit există substanțe capabile să distrugă smaltul dinților, prin urmare este necesar să-l bei strict prin intermediul unei paie. Acest lucru vă va proteja dinții de formarea cariilor.
Cel mai potrivit cartof pentru efectele terapeutice asupra organismului este soiurile roz pal. În astfel de varietăți, cantitatea maximă de nutrienți și substanțe medicinale care vor putea trata stomacul pentru gastrită și ulcere.
Medicina tradițională recomandă, înainte de a începe tratamentul cu suc de cartofi, să efectuați clisme de curățare timp de câteva zile. Și în afară de toate cele de mai sus, este necesar să abandonați carnea, precum și feluri de mâncare grase, picante, picante și afumate, ceea ce vă va permite să efectuați un regim mai stomac pentru stomac și, ca urmare, tratamentul va aduce beneficii maxime.
Îndeplinirea tuturor regulilor de mai sus, poate folosi toate proprietățile benefice ale cartofilor, precum și să ofere asistență suplimentară corpului uman pentru a lupta împotriva bolii. Dar nu uitați că restricțiile clare și drastice în dietă sau în stilul de viață pot dăuna, deci totul trebuie făcut moderat și treptat.

Nu uitați să vă uitați la reacția organismului, în cazul în care vă simțiți mai rău sau aveți simptome noi neobișnuite pentru dvs. – ar trebui să consultați un medic care va corecta tratamentul în funcție de semnele individuale ale corpului.

Cum se utilizează sucul de cartofi pentru ulcere
Înainte de a pregăti sucul de tubercul, este necesar să-l spălați cu atenție, precum și să îndepărtați pielea. Este foarte important să vă asigurați că pe cartof nu există pete verzi, deoarece indică prezența unui paie care afectează patologic organismul. Deoarece cartoful conține amidon, are un gust specific neplăcut, deci poate fi amestecat cu un alt suc, de exemplu, morcov. Pentru că nu numai că va gusta mai bine, dar și uneori mai util.

Dacă pacientul suferă de ulcer gastric sau duodenal, tratamentul trebuie efectuat în 20 de zile. La începutul tratamentului, produsul trebuie consumat treptat, și anume o treime dintr-un pahar, apoi crește treptat doza la un pahar. Această procedură trebuie efectuată de 3 ori pe zi înainte de mese. După aceea, se recomandă să vă odihniți, astfel încât totul să fie absorbit de calitate.

Dacă vorbim despre efecte secundare – tuberculii de cartof de înaltă calitate sunt cele mai sigure produse din medicina tradițională. Dar nu uitați că, înainte de a începe chiar și tratamentul cel mai neinvaziv, trebuie să consultați un medic care, conform rezultatelor testelor, va face o evaluare finală, merită să utilizeze acest produs sau nu.