REȚETE

Tratament naturist pentru deblocarea arterelor

REMEDIU NATURIST PENTRU DEBLOCAREA ARTERELOR

Odată cu înaintarea în vârstă și din cauza stilului de viață nesănătos, o alimentație necontrolată, consumul mare de zahăr, fumatul, stresul, sedentarismul, alcoolul, toate acestea duc la creșterea colesterolului și implicit la blocarea arterelor inimii.

Dacă suferiţi de o afecţiune cardiacă, dacă vi s-a recomandat o angiografie sau un bypass, aşteptaţi puţin.. Înainte de a proceda fie la angiografie sau bypass, încercaţi cu încredere acest remediu care vă poate vindeca.

Ingredientele necesare: 1 ceaşcă suc de lămâie – 1 ceaşcă suc de ghimbir – 1 ceaşcă suc de usturoi – 1 ceaşcă oţet de mere

Se amestecă aceste ingrediente, iar amestecul se fierbe la foc mic timp de o oră, sau până se reduce volumul la 3 ceşti. Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Se adaugă 3 ceşti de miere naturală, se amestecă, iar remediul rezultat se păstrează într-un borcan. Se consumă câte o lingură pe zi, înainte de micul dejun. Blocajul venos va ceda în majoritatea cazurilor.

Usturoiul conține substanțe sulfuroase și antioxidanți. Aceste elemente reduc nivelul de lipide acumulate pe pereții arterelor, lărgind vasele sanguine și stimulând circulația sângelui. O circulație sanguină adecvată permite țesuturilor să primească toți nutrienții și oxigenul de care au nevoie.
Lapte cu usturoi, ingrediente: 3 căței de usturoi, 1 cană (250 ml) de lapte
Mod de preparare
Pisează usturoiul și pune-l într-o cratiță împreună cu laptele. Adu laptele la punctul de fierbere și amestecă, astfel încât preparatul să nu se ardă.
Lasă laptele cu usturoi să se răcească. Bea acest preparat înainte de culcare pentru a curăța arterele înfundate.

Remediu cu ardei iute: Ardeiul iute (de Cayenne) conține o substanță numită capsaicină, ce previne oxidarea colesterolului „rău” la nivelul vaselor sanguine. De asemenea, acest ingredient conține antioxidanți ce luptă împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, stimulează circulația sanguină și previn tulburările cardiace.

Ingrediente: ½ linguriță (2 g) de ardei iute măcinat, 1 cană (250 ml) de apă caldă
Mod de preparare
Adu apa la punctul de fierbere și adaugă ardeiul iute.
Lasă să stea pentru câteva minute. Bea acest remediu de două ori pe zi.
Pentru cele mai bune rezultate posibile, acest remediu trebuie administrat timp de două săptămâni.