REȚETE

Înlocuieşte de patru ori pe lună cafeaua de dimineaţă cu apa de stafide şi vei rămâne surprins de efectele sale

Stafidele sunt o bogată sursă naturală de minerale şi vitamine, însă şi mai bogată este apa în care au fost înmuiate, acest lucru se datorează faptului că zahărul este redus spre zero, ceea ce te ajută să obţii un remediu naturist, foarte bun pentru ficat. Consumul de stafide, dimineaţa pe stomacul gol, te ajută la îngrijirea inimii, scade nivelul trigliceridelor, elimină colesterolul rău şi previne indigestia şi constipaţia.

Refluxul gastroesofagian, problemele digestive, balonarea sau durerea în zona ficatului sunt primele semnale care te vor anunţa într-un mod, nu tocmai plăcut, că organismul tău are nevoie să elimine toxinele.

Dacă bem apă de stafide timp de patru zile, consecutiv, o dată pe lună, vei ajuta ficatul să funcţioneze la capacitatea sa, iar tu te vei simţi mult mai bine şi plin de viaţă.

Iată cum se prepară apa de stafide:

Vom pune o jumătate de cană de stafide în apă fierbinte la primele ore ale dimineţii, după un sfert de oră vom spăla bine stafidele pe care le punem din nou într-o cană, peste care turnăm apă fiartă şi răcită şi se va lăsa până a doua zi dimineaţă.  Se va consuma apa împreună cu stafidele pe stomacul gol, pe o perioadă de 4 zile, consecutiv, o dată pe lună.

Putem renunţa la cafeaua de dimineaţă în favoarea acestui remediu naturist, măcar pentru 4 zile pe lună.