REȚETE

Ceaiul si siropul de papadie ajuta la prevenirea cancerului, la tratarea hepatitei, a rinichilor bolnavi si multe altele.

Ceaiul si siropul de papadie ajuta la prevenirea cancerului, la tratarea hepatitei, a rinichilor bolnavi si multe altele. Distribuie sa afle toata lumea

Florile de păpădie pot fi transformate într-un sirop care poate purifica sângele și poate amenința o tuse persistentă. Tulpinile pot trata unele probleme de stomac, ajuta la digestie, reglează rata metabolică și chiar tratează diabetul.

Ori de câte ori încercați să utilizați păpădia amintiți-vă că este foarte important atunci când o recoltați. Cel mai bun sezon este din aprilie și primăvară în general și nu uitați să recoltați și să alegeți păpădie într-un loc în care nu este poluare.

Rețetă de sirop de păpădie – Pentru sirop, veți avea nevoie de: Ingrediente: 40 de flori galbene de păpădie, 1 lămâi tăiata, o portocala, un litru de apă, o ceasca de zahar

Metodă:Se amestecă toate ingredientele împreună în apă și asigurați-vă că sunt într-o oală care poate fi închisă cu un capac. Asigurați vasul și lăsați amestecul să stea timp de 24 de ore sau mai mult. Odată ce adăugați cești de zahăr în interiorul acestuia și fierbeți acest amestec timp de 30 de minute. Când amestecul devine mai gros și seamănă cu un sirop, îndepărtați-l de căldură și lăsați-l să se răcească. Transferați-l în borcane securizate, de preferință sticlă, și folosiți-o pentru bronșită, tuse, răceală și gripa.

Combaterea cancerului proprietățile rădăcinii de păpădie Când consumați rădăcină de păpădie sub orice formă, nu tratați numai problemele menționate anterior, ci tratați întregul corp. Radecinile de papadie pot oferi proprietăți care luptă împotriva cancerului și de a îmbunătăți starea vezicii biliare, ficatului, rinichilor și este, de asemenea, foarte bun în tratarea acnee, reumatism, constipatie, chisturi, tumori și așa mai departe.