REȚETE

Remediul din frigiderul tău – drojdia de bere

Consumând drojdie de bere, aceasta va scădea colesterolul rău şi va combate hipertensiunea arterială, acestea fiind totuşi cele mai importante afecţiuni care favorizează apariţia bolilor cardiovasculare. Cardiacii trebuie să consume frecvent suplimente alimentare care au la bază drojdia de bere.
Se va administra câte o linguriţă înaintea meselor, adică pe stomacul gol, dimineaţa, prânz şi seara.

Această cură este recomandată şi persoanelor cu anemie, dar şi celor care au probleme cu asimilarea mineralelor, în special calciu şi magneziu. Cură va dura 21 de zile, luând 3 linguri pe zi înaintea meselor.

Întareste imunitatea –  Bolile infecţioase, răcelile se tratează foarte bine cu drojdie de bere. Bolnavii trebuie să ia câte 3 linguriţe, pe o perioadă de 3 săptămâni. Hepatitele virale A,B,C, sunt ţinute sub control cu acest tratament. Lupta impotriva bolilor –  Cei ce vor să urmeze o cură de slăbire pe cale naturală pot apela şi ei cu încredere la drojdia de bere, consumând timp de 20 de zile câte 3 linguriţe pe zi, tot înaintea meselor pe care le vor prepara în funcţie de dieta pe care şi-au ales-o, drojdia având rolul de a tăia pofta de mâncare şi nevoia de dulce, ajutând astfel şi pe diabetici.

ADJUVANT ÎN TRATAMENTELE ANTICANCER – Pentru pacienţii care au urmat un tratament cu citostatice şi au consumat drojdie de bere simultan, 6 linguriţe pe zi, iradierea nu a fost atât de nocivă ca a celor care nu au consumat drojdie.

Recomandari pe categorii de varsta:  La copii – 8-14 ANI: – ajută la procesul de creştere, fiind benefică pentru sănătatea şi consolidarea oaselor; – administrarea se face timp de 21 de zile lunar, câte 2 linguriţe zilnic. La adolescenti: – Ajută la dezvoltarea intelectului şi combate instabilitatea emoţională cauzată de hormoni; – administrarea se face pe o perioadă de 10 zile lunar, câte 2 linguriţe zilnic. La adulti: – Această cură este un foarte bun remediu antistres şi un bun tonifiant care susţine efortul fizic; – administarea se va face timp de 10 zile lunar, câte o lingură pe zi. La varstnici: – Ajută în lupta cu bolile degenerative, specifice acestei categorii; – administrarea se va face pe o perioadă de 10 zile lunar, câte 2 linguri zilnic.

Se va putea administra în amestec cu sucuri naturale din fructe sau de legume, miere, ceaiuri de afin, chimen sau anason.