REȚETE

Miere și apă cu lămâie: 7 beneficii și utilizări.

Mulți dintre noi suntem obișnuiți să bem un preparat de miere și lămâie cu apă caldă dimineața.

Care sunt beneficiile consumului de apă cu lămâie cu miere? Ajută digestia, Detoxifică Corpul, Șterge pielea, Ajută la creșterea imunității, Miere și apă de lămâie: 6 beneficii și utilizări, Remediu bun pentru infecția gâtului, Îți stimulează energia

Ajută digestia: Un tonic excelent pentru sănătate, consumul regulat de apă cu miere de lămâie vă va ajuta să vă mențineți sistemul digestiv sănătos. Consumul de apă de lămâie cu miere crește producția de secreție de acid gastric și secreția de bilă. Acest lucru ajută la descompunerea ușoară și sistematică a materialelor alimentare și absorbția fără probleme a nutrienților. Mancarea nedigerata poate duce la o senzatie de balonare si flatulenta in stomac. Consumul de miere cu lămâie ajută la îmbunătățirea mișcării intestinului, făcând astfel excreția un proces lin.

Detoxifică Corpul:Beneficiile mierii și lămâii includ, de asemenea, menținerea corpului liber de radicali liberi toxici și dăunători care duc la constipație, acnee / cos sau multe alte probleme. Stilul de viață de astăzi a crescut șansele expunerii organismului la substanțe chimice și îngrășăminte. Poluarea, obiceiurile alimentare nesănătoase și alți factori externi duc la acumularea de toxine în țesutul pielii, ficatului și căilor respiratorii. Prin urmare, consumul de lămâie și miere cu apă caldă ajută la detoxifierea corpului. Produce un tonic hepatic eficient care ajută la îmbunătățirea funcției sale prin neutralizarea radicalilor liberi dăunători din organism.

Șterge pielea: V-ați săturat să încercați fiecare remediu sub soare pentru a vă face pielea fără acnee și cosuri? Treceți la băut apă caldă cu miere și lămâie pe parcursul zilei și vedeți cum problema dispare într-o perioadă de timp. Lămâia are calități de control al uleiului și, de asemenea, ajută la eliminarea excesului de ulei de pe suprafața pielii. Acidul citric prezent în acesta ajută la eliminarea radicalilor liberi și a altor substanțe chimice toxice din sistemul digestiv. În timp ce majoritatea oamenilor aplică direct lămâie pe față, s-ar putea să nu fie potrivită pentru toate tipurile de piele. Prin urmare, consumul unui amestec de lămâie și miere cu apă fierbinte nu reprezintă o astfel de amenințare. Citiți mai multesfaturi de frumusețe de casă pentru pielea de pe blogul nostru.

Cum se face băutura cu miere de lămâie?Ingrediente: 1 cană de apă, Suc proaspăt stors de 1/2 lămâie, 1 linguriță Miere
Metodă: Se fierbe o cană de apă până ajunge la temperatura călduță. Adăugați suc de lămâie și miere și amestecați. Bea primul lucru dimineața pe stomacul gol. In timp ce beneficii pentru sănătate ale mierii cu apă caldă și lămâie sunt într-o măsură cunoscute și practicate, totuși există multe întrebări care trebuie abordate pentru a face acest uimitor tonic de sănătate unul acceptat pe scară largă.argă.