REȚETE

Cum să detoxificați corpul chiar și în timp ce dormiți

Toată lumea știe că de-a lungul vieții, toxinele se acumulează în corpul nostru, ceea ce împiedică organele interne să funcționeze normal și să își îndeplinească funcțiile.

Dieta necorespunzătoare, stresul, alcoolul, fumatul contribuie la acumularea de toxine în organism în timp. Dar natura s-a ocupat și de această problemă și aici. Cu această rețetă populară, puteți detoxifica corpul chiar și în timp ce dormiți.

Da, da, acest instrument funcționează cel mai bine noaptea. Pentru a face acest lucru, este suficient să aplicați o compresă de doar trei componente pe picioare. Veți observa efectul după câteva aplicații.

PENTRU COMPRESE AVEȚI NEVOIE:
Usturoi – 5 căței;
Ceapă – 1 bucată;
Apă – 100 ml.

METODA DE APLICARE:
Tocăm ceapa si usturoiul si punem în apă clocotită. Gatiti 5-10 minute, raciti. Udați tampoane de bumbac și așezați-le pe centrul piciorului. Fixați bandajul și vă puneți șosete.

Dimineața când scoateți bandajul, veți observa că a devenit de culoare închisă. Cel mai bine este să faceți această compresă la fiecare două zile timp de două săptămâni. Apoi o puteți face o dată pe săptămână.

Usturoiul are proprietăți antiinflamatoare puternice, iar ceapa este un antiseptic natural excelent. După mai multe aplicații, veți observa îmbunătățiri semnificative: durerile articulare vor scădea, durerile de cap vor fi mai puțin susceptibile să vă deranjeze, umflarea picioarelor va dispărea, activitatea organelor interne și bunăstarea generală se vor îmbunătăți.

Împărtășiți aceste cunoștințe importante prietenilor dvs. și aveți grijă de dvs.!