remedii

Trataţi afecţiunile fierii cu 6 leacuri populare

Rolul bilei – un organ de dimensiuni reduse, situat în partea superioară a abdomenului, în dreapta, sub ficat – constă în digerarea grăsimilor.

Conform statisticilor, mai mult de un sfert din populaţia cu vârsta peste 30 de ani suferă de probleme biliare.

Cele mai comune şi mai importante simptome ale bolii de fiere sunt: Greaţa şi senzaţia de vomă; Balonarea şi indigestia; Toleranţa redusă la alimente grase; Durerea în capul pieptului sau în partea dreaptă superioară a abdomenului; Sensibilitatea crescută la gusturi şi mirosuri; Durerile de cap; Stările febrile; Icterul (îngălbenirea pielii şi a mucoaselor).

Din colecţia de leacuri populare pentru afecţiunile fierii, cu rezultate foarte bune, merită menţionate:

Leacuri pentru calculi biliari: Miere şi ulei de porumb: În 500 grame miere de albine polifloră se amestecă bine 100 ml. ulei de porumb. În compoziţie se mai introduc 4 albuşuri bătute spumă şi se amestecă uşor. Se consumă câte 1 linguriţă de preparat, dimineaţa, înainte de masă, până la terminarea compoziţiei. Tratamentul/reţeta se poate repeta.

Seminţe de pepene roşu cu ulei de măsline: Seminţele de pepene roşu uscate foarte bine se macină în râşniţa de cafea. Din pulberea obţinută se ia 1 linguriţă, împreună cu 1 lingură de ulei de măsline, în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, şi se stă culcat pe partea dreaptă, timp de 10 minute. Tratamentul se urmează pe o perioadă de 3 luni, câte 10 zile pe lună, la interval regulat (în fiecare lună se va respecta aceeaşi dată).

Miere cu seminţe de mărar În râşniţa de cafea se macină 6 linguri mari de seminţe de mărar, iar pulberea obţinută se adaugă într-un kilogram de miere curată de albine şi se lasă la macerat timp de 10 zile. Se iau 2 linguriţe, cu o oră înainte de mesele principale, până la terminarea compoziţiei.

Leacuri pentru fiere leneşă: Decoct din rădăcină de pătrunjel kilogram de rădăcină de pătrunjel se spală foarte bine şi se fierbe în 2 litri de apă, până când lichidul scade la jumătate. Se strecoară. Din conţinutul rămas, se consumă câte 1 păhărel, dimineaţa şi seara. Reţeta se repetă în aceleaşi condiţii, la nevoie.

Suc de mere: Timp de 3 zile, se face o cură de suc de mere – curăţă şi neutralizează toxinele din organism: ⇒ la ora 8 dimineaţa se consumă 1 pahar (240 ml.) cu suc de mere şi câte 2 pahare la orele 10, 16, 18 şi 20; La încheierea curei, se face o baie fierbinte, fără săpun; această cură de mere se face 2 zile la rând; ⇒ a treia zi, la 8 dimineaţa, se consumă 2 pahare de suc de mere, iar după 30 de minute se administrează 120 ml. de ulei de măsline şi imediat încă 1 pahar (240 ml.) suc de mere diluat.

Sursa: https://topremediinaturiste.ro/tratati-afectiunile-fierii-cu-6-leacuri-populare/?fbclid=IwAR35Ie1Z7yq6SzF574MKjMwj5fSN6EcnliwtdAPiXa4xYS6fi0P2XOqKaHI