remedii

Uleiul de măsline și sucul de lămâie curăță ficatul dintr-o înghițitură

Ficatul este un organ vital, care dezinfectează intra în organism o varietate de toxine, otrăvuri, alergeni, implicate în procesul de digestie, circulația sângelui și metabolismul. Ficatul este în primul rând suferind de substanțe nocive care intră în organism, în timp ce devin contaminate, ca orice filtru. De aceea, din când în când, trebuie curățat. Puteți să vă curățați ficatul în diferite moduri: folosiți o dietă specială, alimente crude, post, suc de sfeclă. Dar cel mai popular este curățarea ficatului cu ulei de măsline și suc de lămâie.

Sfaturi și precauții privind curățarea ficatului Când se dorește curățarea ficatului cu ulei, trebuie avut în vedere acest lucru destul de agresivă, care este recomandat sub supravegherea unui medic. În același timp, procedura este atât de eficientă încât rețeta este mult timp populară. În timpul procedurii, sub influența uleiului beat, începe să se elibereze o cantitate mare de bilă. Apoi, prin amestecarea sucului de lamaie, a bilei și a uleiului, precipită bilirubina. După ce ficatul se încălzește, conductele sale se extind și zgurii ies.

Pregătirea procedurii pentru curățarea ficatului
Ce trebuie să vă pregătiți ?
Pentru procedura de purificare va trebui să pregătiți un pahar de ulei de măsline și suc de lamaie. Uleiul de măsline este recomandat să alegeți Extra Virgin. Este foarte posibil să îl înlocuiți cu ulei de floarea-soarelui mai ieftin sau cu orice ulei vegetal. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că efectul de curățare va fi ușor mai slab.

Pentru a obține un pahar suc de lamaie, va fi necesar să stoarceți patru sau cinci lămâi de dimensiuni medii. Puteți înlocui lămâile cu grapefruit sau portocale. În același timp, în sucul stoarse din ele va fi necesar să se adauge acid citric. Dacă există un suc de afine fără zahăr (ar trebui să fie foarte acru), atunci se va face.

Pentru a atenua pietrele sunt în ficatului și vezicii biliare și netezi trecerea lor prin canale, ar trebui să bea de la doi litri pe zi de suc proaspat de mere verzi cu suc de sfeclă adăugată (de la 50 la 100 ml per 2 litri). Bine va ajuta la extinderea canalelor ușor suc de fermentate, astfel încât pentru prepararea ei puteți folosi mere murate.

Modul în care organismul reacționează

Pentru această procedură, reacția fiecărei persoane poate fi diferită. În timpul nopții, pot să apară greață, vărsături, dureri de cap, amețeală, salivare. Acest lucru se datorează faptului că în timpul curățării, în special în primul rând, zgurii încep să se miște (slime, pietricele, filme). Lăsând ficatul și vezica biliară și trecând prin intestine, ele sunt parțial trece prin pereții săi, ușor otrăvit sângele. Nu este nimic în neregulă cu asta. Trebuie doar să puneți un bazin lângă castron, ceea ce poate să nu fie util. Noaptea sau dimineața intestinul începe să funcționeze. Prin aceasta, cheaguri, pietricele, bile, mucus, filme și chiar viermi pot pleca. Pietrele pot fi verde, negru, mustar, galben deschis, visiniu.