remedii

7 motive pentru care medicii recomandă consumul de sfeclă

Pentru a avea grija de corpul nostru si a-i permite sa aiba tot ce are nevoie pentru a functiona bine, totul depinde de dieta noastra. Intr-adevar, felul in care mancam are o influenta considerabila asupra sanatatii noastre si asupra functionarii corpului nostru. Printre aceste alimente, gasim o leguma cu virtuti deosebite, pentru a se integra absolut in dieta sa zilnica: sfecla rosie.

Protejati corpul:
Datorita bogatiei sale in antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi cu efect pro-inflamator si in antocianina, pigmentul care ii confera frumoasa sa culoare rosie si are proprietati protectoare impotriva imbatranirii celulare si a aparitiei bolilor. Atatea motive pentru a folosi sfecla mai des la preparatele noastre echilibrate!

Pastreaza sanatatea cardiovasculara:
Avand o concentratie mare de nitrati care se transforma in oxid nitric in organism, sfecla ajuta la relaxarea arterelor si la reducerea tensiunii arteriale. De asemenea, capabil sa scada nivelul colesterolului rau din sange si sa creasca pe cel bun , este un adevarat aliat al sistemului cardiovascular. In plus, ajuta la purificarea sangelui, regenerarea celulelor sale si activarea circulatiei sale in tot corpul.Stimuleaza sistemul imunitar:

Continand mai multe vitamine (A, B si C), minerale (magneziu, fier si fosfor) si antioxidanti, sfecla ajuta la stimularea sistemului imunitar, la intarirea apararii sale naturale si la cresterea capacitatii sale de a lupta impotriva diferitilor agenti patogeni.

Stimulati digestia:
Continand rubidiu, un element radioactiv care faciliteaza considerabil digestia, aceasta leguma radacina ajuta la combaterea diferitelor tulburari digestive, cum ar fi constipatia si balonarea.

Pentru a avea grija de corpul nostru si a-i permite sa aiba tot ce are nevoie pentru a functiona bine, totul depinde de dieta noastra. Intr-adevar, felul in care mancam are o influenta considerabila asupra sanatatii noastre si asupra functionarii corpului nostru. Printre aceste alimente, gasim o leguma cu virtuti deosebite, pentru a se integra absolut in dieta sa zilnica: sfecla rosie.

Protejati corpul:
Datorita bogatiei sale in antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi cu efect pro-inflamator si in antocianina, pigmentul care ii confera frumoasa sa culoare rosie si are proprietati protectoare impotriva imbatranirii celulare si a aparitiei bolilor. Atatea motive pentru a folosi sfecla mai des la preparatele noastre echilibrate!

Pastreaza sanatatea cardiovasculara:
Avand o concentratie mare de nitrati care se transforma in oxid nitric in organism, sfecla ajuta la relaxarea arterelor si la reducerea tensiunii arteriale. De asemenea, capabil sa scada nivelul colesterolului rau din sange si sa creasca pe cel bun , este un adevarat aliat al sistemului cardiovascular. In plus, ajuta la purificarea sangelui, regenerarea celulelor sale si activarea circulatiei sale in tot corpul.Stimuleaza sistemul imunitar:

Continand mai multe vitamine (A, B si C), minerale (magneziu, fier si fosfor) si antioxidanti, sfecla ajuta la stimularea sistemului imunitar, la intarirea apararii sale naturale si la cresterea capacitatii sale de a lupta impotriva diferitilor agenti patogeni.

Stimulati digestia:
Continand rubidiu, un element radioactiv care faciliteaza considerabil digestia, aceasta leguma radacina ajuta la combaterea diferitelor tulburari digestive, cum ar fi constipatia si balonarea.