MEDIA

O mama care a născut 10 baieți la rand a adus pe lume și o fetita

Astfel că minunatul cuplu britanic format din Alexis (39 de ani) și David Brett (44 de ani) au fost martorii unei minuni. Și-au dorit enorm o fetiță și nu s-au lăsat până nu le-a ieșit.

După ce au devenit părinții a 10 băieței, Dumnezeu le-a dăruit și o fetiță. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu 17 ani, când l-au adus pe lume pe Cambell.

O mama care a nascut 10 baieti la rand a adus pe lume si o fetita!

De atunci, au mai venit pe lume Harrison (16); Corey (14); Lachlan (11); Brodie (9) Brahn (8); Hunter (6); Mack (5); Blake (3); Rothagaidh (2) și Cameron, mult dorita lor fetiță.

Prin urmare, în ultimii 18 ani, Alexis a fost însărcinată nu mai puțin de 10 ani, cu 10 băieței și o fetiță.

”Suntem peste măsură de fericiți. Mă așteptam să aud că avem un alt băiat, dar când am aflat că este o fată, fața mea s-a luminat. Am fost șocată, dar și încântată. Acum este aici cu noi și sentimentul este fantastic”, a declarat mămica.

Cuplul este împreună din anul 1998 iar cei doi locuiesc într-o casă care are cinci dormitoare.

O mama care a nascut 10 baieti la rand a adus pe lume si o fetita!

Băieții împart toate camerele, iar cei doi speră că, până când fiica lor va avea nevoie de o cameră, câțiva dintre frații mai mari vor avea propriile lor case. Pentru moment, Cameron va avea un pătuț în camera părinților ei.

La 39 de ani, visul lui Alexis Brett, in varsta de 39 de ani, s-a indeplinit. Mama a 10 baieti, Alexis nu mai spera sa aduca pe lume o fetita, dar miracolul s-a intamplat. Cea de-a 11-a sarcina nu a fost planificata, insa a fost „cu noroc”.

„Ma asteptam sa aud ca este baiat. Cand am aflat ca voi avea o fetita, fata mi s-a luminat. Am fost socata, dar incantata. Acum, ca este cu noi, e un sentiment fantastic”, a declarat mamica.

sursa: demamici.ro.