Chec pufos fără făină din 250 ml de smântână, 3 ouă, 1 pahar de zahăr și 1 pahar de griș

Chec pufos fără făină din 250 ml de smântână, 3 ouă, 1 pahar de zahăr și 1 pahar de griș

Ingrediente: 250 ml de smântână, 1/4 lingură bicarbonat de sodiu, 3 ouă, 1 pahar cu zahăr, 1 pahar cu griș
Mod de preparare: Se amestecă produsul din lapte fermentat (poate fi smântână sau chefir) cu bicarbonatul, ouăle, zahărul și grișul.

Tapetați forma de copt cu hârtie și turnați aluatul în ea. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 190 de grade, timp de 35 de minute. Scoateți checul din cuptor. Așteptați până se răcește și apoi scoateți-l din forma pentru copt. Acest desert din griș întotdeauna iese pufos și arată ca prăjiturile din cofetării.

Tapetați forma de copt cu hârtie și turnați aluatul în ea. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 190 de grade, timp de 35 de minute. Scoateți checul din cuptor. Așteptați până se răcește și apoi scoateți-l din forma pentru copt. Acest desert din griș întotdeauna iese pufos și arată ca prăjiturile din cofetării.

Să îl savurați cu drag – Poftă bună!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *