Pandispan cu visine

INGREDIENTE: 5 oua, 5 linguri de faina, 5 linguri de zahar, 200-300 grame visine , un praf de sare, 2 linguri de ulei, 1 praf de copt.

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, zahar si mixam pina obtinem o spuma densa. Galbenusurile le mixam cu cele 2 linguri de ulei. Adaugam galbenusurile in spuma de albusuri,apoi adaugam faina si praful de copt. Amestecam usor de jos in sus.

Tapetam o forma de chec sau cozonac cu hartie de copt (eu am ramas fara hartie de copt si am tapetat cu ulei si hartie normala, a mers si asa ) si se toarna compozitia.Deasupra se aseaza visinile fara samburi si se pune in cuptor la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra. Pofta buna ! >:D<

SURSA RETETA: radioromanul es

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *